verbindt mensen, producten en diensten

Logo Fons van Osch
Over fons
OVER FONS

ZZP-ER MET EEN GROOT NETWERK VAN PROFESSIONALS EN EXPERTS
OM ELKE OPDRACHT TE REALISEREN

Fons reclame communicatie marketing is een éénmansreclamebureau met een historie als zelfstandige onderneming vanaf 1992. Na de studie in marketing en communicatie werd grafische kennis opgedaan in theorie en praktijk. Ook een opleiding fotografie behoort tot de bagage.

Elke opdracht, iedere invulling
Fons ontwerpt en ontwikkelt communicatiemiddelen en campagnes vanuit een marketingachtergrond. Voorop staat een zinvolle uiting die helder en passend bij de doelgroep moet overkomen. Het vermogen om je in te leven in een specifieke markt of doelgroep en er voldoende kennis van op te doen is dan ook een eerste vereiste. Creaviteit is de andere.

Uitgebreid netwerk van kennis en kunde.
In de loop der jaren is een uitgebreid netwerk van experts en professionele bedrijven opgebouwd waarmee blindelings kan worden samengewerkt. Hiertoe behoren drukkers, fotografen, specifieke vormgevers, illustratoren, websitebouwers en meer om aan alle wensen en eisen voor allerlei opdrachtgevers te voldoen. Er staat dus altijd veel deskundigheid voor u klaar, terwijl u toch één aanspreekpunt houdt.

Meest sprekend zijn over het algemeen de uitingen die zijn gemaakt voor opdrachtgevers die al eerder het vertrouwen hebben uitgesproken. Onder het kopje referenties vindt u beide.

CREATIVITEIT
IN COMBINATIE MET MARKETING

foto fons van osch