verbindt mensen, producten en diensten

Logo Fons van Osch
Nieuws van fons
NIEUWS
 • NIEUWE HUISSTIJL VOOR BLACKWARE

  NIEUWE HUISSTIJL VOOR BLACKWARE

  Blackware te Maarssen ontwerpt en implementeert production tracking-control systems voor de grafische industrie, verpakkingsindustrie, veiligheidsdrukwerk en farmacie. De bestaande huisstijl was verouderd: vormgeving en kleurgebruik pasten niet meer bij de internationale uitstraling die wordt nagestreefd.  Blackware is inmiddels actief in een groot aantal landen in Europa.

  Opdracht was om een robuuste huisstijl te ontwerpen, maar tegelijkertijd de finesse van de op alle plaatsen in het productieproces interactieve software weer te geven. De kleur paars is te gecombineren met (de voor de hand liggende kleur) zwart. Logo en kleurvlakken geven subtiel het idee van blacklight.

   De volgende stap is het ontwerpen van een passende nieuwe website.

 • INTERNATIONAL AVIATION SUPPORT VERWERFT PIPER DEALERSHIP

  INTERNATIONAL AVIATION SUPPORT VERWERFT PIPER DEALERSHIP

  International Aviation Support is de officiële vertegenwoordiger voor Piper vliegtuigen in de Benelux. Met vele jaren ervaring in de Europese luchtvaar tindustrie weet IAS dat service niet bij de verkoop van een vliegtuig eindigt. Dit is slechts het begin. International Aviation Support biedt uitgebreide technische ondersteuning en met onze partners ook een vliegopleiding voor alle Piper eigenaren en exploitanten in binnen- en buitenland. Allemaal met de steun van de fabrikant.

  Recentelijk introduceerde Piper drie nieuwe types in de business-line; de M600, M500 en M350. Deze zeer geavanceerde zakenjets zitten zowel in het verkoop- als onderhoudsprogramma van IAS.
  www.interaviationsupport.com

   

 • WEBSITES ONTWERPEN EN BOUWEN
  EEN KLEINE REVOLUTIE

  WEBSITES ONTWERPEN EN BOUWEN<br/>EEN KLEINE REVOLUTIE

  Fons werkt al jaren samen met Provarius voor de ontwikkeling en de bouw van websites. Maar al te vaak bleken ‘vaste’ programma’s de creativiteit in de weg te zitten en bleken meer geavanceerd geschreven sites moeizaam te te combineren met een heldere en klantvriendelijke cms.

  De samenwerking heeft geresulteerd in de ontwikkeling van een cms-systeem dat alle vrijheid geeft bij de creatieve invulling van alle front-end pagina’s, maar eveneens eenvoudig te beheren én te beheersen is met behulp van een cms met een intuïtieve interface. Met name voor de online wat meer actieve bedrijven kan onze website al op korte termijn kosten besparen.